Kopen
Details Artikelprijs: €2,50
elektra-mini-cursus

Micro cursus elektra

Wat zijn de basisprincipes bij elektra? Lees deze korte samenvatting voor dummies over elektra! Spanning (Volt), weerstand (Ohm) en stroom (Ampère) komen aan bod. Net zoals 2 soorten elektrische schema's.
Kopen
Details Artikelprijs: €2,00

De koloniale geschiedenis van Congo

dit bestand laat de duidelijke verschillen zien tussen Congo voor en na de Franse kolonisatie op gebied van cultuur, economie en politiek.
Kopen
Details Artikelprijs: €2,00
Nederlands spelling samenvatting

Samenvatting spellingsregels Nederlands voor groep 8, brugklas en 2e klas middelbare school

Samenvatting van de spellingsregels die je bij Nederlands moet leren in groep 8, de brugklas en de tweede klas van de middelbare school. Geschreven vanuit mijzelf als leerling!
Kopen
Details Artikelprijs: €0,00
Tulip computers advertentie laptop, er is meer in het leven dan kantoor alleen

Tulip computers folders en advertenties

Download hier 2 folders van ieder 4 pagina's en 2 advertenties van Tulip computers. Oude computer informatie uit 1998 nu als PDF.
Kopen
Details Artikelprijs: €2,95
Klus idee voor kinderen om zelf te timmeren: maak je eigen Frankenstein

Maak je eigen Frankenstein monster van hout

Frankenstein is bekend om zijn vierkante blok hoofd. Heb je een blok(je) hout en wat latjes, spijkers, verf en houtlijm? Dan knutsel je met de duidelijke 12 staps uitleg in deze download makkelijk je een eigen Frankenstein!
Kopen
Details Artikelprijs: €2,00
Werkstuk Amerikaanse verkiezingen 2016

Werkstuk Amerikaanse verkiezingen 2016

Werkstuk over de Amerikaanse verkiezingen met Trump als winnaar. Gemaakt voor groep 8 in november 2016. 14 pagina's met duidelijke tekst en passende afbeeldingen.
Kopen
Details Artikelprijs: €1,00

Onderzoek: rode of blauwe cake, wat eet je liever

Dit verslag gaat erover of je liever rode of blauwe cake eet als je de keuze krijgt. Voor dit onderzoek hebben we eerst twee cakes gemaakt en daarna zijn we ermee de straat opgegaan en de reacties van de mensen die we vroegen wat ze liever wilden waren geweldig! Er was zelfs een man die…