Over de Download

Dit verslag moest ik samen met een vriend maken voor onderzoek in klas 1 van het stedelijk gymnasium.

Het verslag gaat erover of je liever rode of blauwe cake eet als je de keuze krijgt. Voor dit onderzoek hebben we eerst twee cakes gemaakt en daarna zijn we ermee de straat opgegaan en de reacties van de mensen die we vroegen wat ze liever wilden waren geweldig! Er was zelfs een man die vroeg of we misschien van bananasplit waren!

Wij kregen er van onze docent een 9,5 voor, dus als je zelf ook een verslag moet maken over een zelfbedacht onderzoek kan je dit als richtlijn gebruiken. Het enige wat ik eraan veranderd heb is dat ik de foto’s waar wij op staan, onze naam en onze klas verwijderd heb. Zo hebben we ten minste nog een beetje privacy :-).

Let op! Dit verslag kan niet gevonden worden door het intypen van een zin omdat het achter een betaalknop zit, maar dit betekent niet dat je het mag mag gebruiken voor fraude. Als er overigens toch fraude mee word gepleegd ben ik niet aansprakelijk :-). Ik hoop dat je er iets aan hebt en veel leesplezier!

Je krijgt het onderzoek als Word document en als PDF. Het verslag telt 4 pagina’s in A4 formaat en 1 titel pagina (voorblad), totaal 5 pagina’s

€1,00 – Kopen