Op deze pagina vind je een snel groeiende verzameling leermiddelen. Hopelijk vind je wat je zoekt! En bezit jij interessant aanbod dat niet mag ontbreken? Dat is waardevol! Deel je leermiddelen via docupedia!

Kopen
Details Artikelprijs: €2,50
elektra-mini-cursus

Micro cursus elektra

Wat zijn de basisprincipes bij elektra? Lees deze korte samenvatting voor dummies over elektra! Spanning (Volt), weerstand (Ohm) en stroom (Ampère) komen aan bod. Net zoals 2 soorten elektrische schema's.
Kopen
Details Artikelprijs: €2,00
Nederlands spelling samenvatting

Samenvatting spellingsregels Nederlands voor groep 8, brugklas en 2e klas middelbare school

Samenvatting van de spellingsregels die je bij Nederlands moet leren in groep 8, de brugklas en de tweede klas van de middelbare school. Geschreven vanuit mijzelf als leerling!
Kopen
Details Artikelprijs: €2,00
Werkstuk Amerikaanse verkiezingen 2016

Werkstuk Amerikaanse verkiezingen 2016

Werkstuk over de Amerikaanse verkiezingen met Trump als winnaar. Gemaakt voor groep 8 in november 2016. 14 pagina's met duidelijke tekst en passende afbeeldingen.
Kopen
Details Artikelprijs: €1,00

Onderzoek: rode of blauwe cake, wat eet je liever

Dit verslag gaat erover of je liever rode of blauwe cake eet als je de keuze krijgt. Voor dit onderzoek hebben we eerst twee cakes gemaakt en daarna zijn we ermee de straat opgegaan en de reacties van de mensen die we vroegen wat ze liever wilden waren geweldig! Er was zelfs een man die…