Docupedia is een digitale marktplaats met waardevolle informatie van vrije aanbieders voor een eerlijke prijs.Docupedia is een digitale marktplaats met waardevolle informatie van vrije aanbieders voor een eerlijke prijs.

Docupedia is voor Nederlandstalige internetters die best iets willen betalen als ze de informatie krijgen die ze zoeken. Dit stimuleert vrije auteurs en verzamelaars om ondernemend te zijn en voor steeds meer goed aanbod te zorgen. Zo ontstaat een nieuwe digitale markplaats op basis van een win-win ecosysteem. Aanbieders krijgen een beloning voor hun inspanningen & kopers vinden de waardevolle inhoud die ze zoeken!

Docupedia is in november 2016 opgericht door Sandra en Wouter van Bijsterveld. Wij zijn gek op:

  • Gemeenschappen of noem ze crowds of communities. Docupedia is een gemeendschapsplatform: onafhankelijke auteurs en verzamelaars delen hun materiaal tegen een vergoeding.
  • Micro ondernemerschap met mega energie! Voor onszelf en voor de vrije aanbieders op docupedia!
  • Relevantie. Het goede gevoel als je zelf iets maakt waar anderen iets aan hebben. Zelf schrijven, foto’s maken en bewerken, programmeren, experimenteren en resultaten opleveren.
  • Goede dingen doen en effectivitief zijn. Een leerkracht die een goede les deelt en een leerling die deze les downloadt. Rechtstreeks van de bron. Zonder tussenkomst van grote organisaties waarin veel geld omgaat.
  • Informatie technologie. De mogelijkheden van internet en ‘ de cloud’ (services, computerkracht en opslagcapaciteit die via internet te gebruiken is) zijn eindeloos! En de wereld verandert in rap tempo door alle nieuwe informatie technologie. Het is gaaf om met (nieuwe) technolgie te werken en hierover te lezen en leren door het te gebruiken.
  • WordPress, het opensource platform en de WordPress gemeenschap op basis waarvan docupedia is gemaakt.

Vriendelijke groet, Sandra en Wouter

Niet goed, geld terug:

Wij willen dat je geheel tevreden bent met je aankoop met kwaliteitsinformatie voor een eerlijke prijs. Daarom geldt een niet goed geld terug garantie. Als je ontevreden bent over een download horen we het graag. Laat ons weten waarom je niet tevreden bent en je krijgt je geld terug!